Jaarlijkse activiteiten

Dagje naar een pretpark met de kinderen:

Niet alle kinderen zijn in de gelukkige omstandigheid dat ze op vakantie kunnen. Daarom organiseren wij ieder jaar een dagje uit voor de kinderen waarvan de ouders bij ons een voedselpakket krijgen. Zo zijn de kinderen even uit de sleur van alle dag, kunnen zij genieten van de buitenlucht en kunnen zij kennis maken met andere kinderen. Elk jaar gaan we met twee bussen naar pretpark Slagharen.

Jaarlijkse buurt barbecue:

Jaarlijks wordt er voor de mensen uit de buurt van de voedselbank en de bezoekers van de voedselbank een barbecue georganiseerd op Koningsdag. Dit is een speciaal moment voor de gezinnen en de vrijwilligers. De kinderen worden in het zonnetje gezet met bijv. een clown, een springkussen en/of een suikerspin. Ook voor deze dag zoeken wij in het bijzonder sponsors en vrijwilligers met een speciaal talent.

Kerstviering:

In de decembermaand wordt voor de arme gezinnen, vluchtelingen en daklozen een kerstdiner georganiseerd. Het is bijzonder te zien hoe de mensen uit de verschillende culturen genieten van deze avond. Aan het einde is er een verrassing voor de kinderen.

kerst2015

Deel dit bericht:
FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmail