Organisatie

Stichting Hoop voor Morgen

Het werk van de stichting bestaat al sinds 1994. In de jaren daarna zijn de stichtingen Er is hoop voor morgen en de opvolger Stichting Hoop voor Morgen opgericht.

Stichting Hoop voor Morgen staat voornamelijk bekend om de voedselbank die wekelijks meer dan 650 gezinnen van een groot, vers en gevarieerd voedselpakket voorziet. Maar de stichting doet nog veel meer zoals u kunt lezen op deze website.

Initiatiefneemster en oprichtster van de stichting is Regina Mac-Nack. Zij is tevens voorzitster en heeft de dagelijkse leiding. Regina werd in 2005 Amsterdammer van het Jaar voor het oprichten van en haar inzet bij de voedselbank voor de minderbedeelden.

Zij wordt wekelijks ondersteund door zo’n 70 andere vrijwilligers.

De overige bestuursleden zijn Walther Haaswijk (penningmeester), Esther Knott (algemeen bestuurslid, tevens dagelijkse leiding), Wim Bos (algemeen bestuurslid) en Asger Frederiksen (secretaris).

Kwaliteit en Voedselveiligheid

Bij Stichting Hoop voor Morgen vinden wij kwaliteit van de producten en de voedselveiligheid ook heel belangrijk. Hoewel wij een organisatie van vrijwilligers zijn doen wij er alles aan om goede producten te leveren, en de letten wij goed op de hygiëne en voedselveiligheid. Hoop voor Morgen beschikt over het Certificaat Voedselveiligheid voor Voedselbanken. Hierbij wordt de stichting begeleid door de specialisten van de Houwers Groep.

De stichting heeft twee coördinatoren die toezien op het naleven van de regelgeving voor voedselbanken en het instrueren van de overige vrijwilligers. De stichting is trots op de inzet van deze twee coördinatoren: Alex en Irene.

Deel dit bericht:
FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmail

3 thoughts on “Organisatie

  1. Pingback: buy hydroxychloroquine from canada

  2. Pingback: hydroxychloroquine canada covid 19

  3. Pingback: plaquenil south africa